Είμαστε η οικογένεια Χαροκόπου και προσφέρουμε μία αυθεντική φιλοξενία σε δύο ιδιόκτητες βίλλες μας στη Κεφαλονιά. Ο Σπύρος Χαροκόπος με σπουδές στον τομέα των κατασκευών και της τουριστικής οικονομίας είναι ο υπεύθυνος της όλης δραστηριότητας επικουρούμενος από τον αδελφό του Αχιλλέα, δικηγόρο και τον πατέρα του Φώτη, γιατρό.
Η βίλλα Όστρια βρίσκεται σε προνομιακή θέση, σε μεγάλη ιδιόκτητη παραθαλάσσια έκταση με άμεση πρόσβαση σε δική της παραλία, 2 χιλιόμετρα νότια από την κωμόπολη του Ληξουρίου. Είναι ένα μοντέρνο διώροφο κτίσμα αποτελούμενο από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα με σύγχρονες ανέσεις.
Η βίλλα Ελένη βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο χωριό Μεσοβούνια της επαρχίας Ερύσου στο βόρειο άκρο του νησιού, 300μ από το επίπεδο της θάλασσας και κοντά στο κοσμοπολίτικο λιμάνι του Φισκάρδου. Είναι ένα παλαιό ανακαινισμένο οικογενειακό αρχοντικό.

Και οι δύο βίλλες έχουν άνετους εξωτερικούς χώρους, φυσικούς κήπους με αιωνόβια ελαιόδενδρα και υπέροχη θέα. Συμπερασματικά πιστεύουμε ότι είναι δύο καλές, ποιοτικές και οικονομικές επιλογές για όσους επιλέξουν ήρεμες διακοπές κοντά στην φύση με δυνατότητα θαλασσίων σπορ αλλά και  νυχτερινής ζωής.